On menny blogi ihan suolaisen puolelle!

Noh, pian luvassa makeaa mahan täydeltä! :)

Mutta siis asiaan!

Prikkalehdessä (en nyt muista kuukautta) näin tän ohjeen ja kun suunnittelin tätä ruokaa, siitä tulikin erilainen kuin pirkkalehdessä :D
Eli siis idea on pirkasta, mutta ihan oma juttu tämä. ;)

Kanan fileesuikaleita tai fileepihvejä hunajamarinadissa (jos et halua käyttää valmismarinoituja, marinoi kana itse hunajaiseksi)
Salsaa
Ananasta tölkistä
Persikkaa tölkistä

Pastaa

Salaattia

Mä käytin fileepihvejä, mutta totesin, että suikaleisiin vaihdan, koska ne on helpompia, lastenkin kannalta.
Pihvit on kyllä omasta mielestäni parempia :) Voit myös suikaloida pihvit ennen paistamista, jos jaksat

Laita pihvit tai suikaleet paistumaan pannulle ja kaikki marinadi mukaan.
Kun liha on lähes kypsää, heitä sekaan purkillinen salsaa. Medium toimii parhaiten, mutta oman tulisuusasteen mukaan toki.

Pilko hedelmät ja sekoita lihan joukkoon ja käännä hella kiinni.
Jälkilämpö kannattaa hyödyntää. Anna porista noin 5 min.

Muista keittää pastat jossain välissä ja värkätä salaattia kaveriksi.

Ihanan vaivaton ja nopea arkiruoka.

Valitan kuvia, unohdin ne kokonaan ja ainut "käyttökelpoinen" lautanen oli meidän esikoisella, eikä sekään kovin komea.