Vihdoin saan nyt aikaiseksi päivittää lähemmin noista meidän esikoisen synttäreistä nämä kakkuset.
Tässä kun on ollut vaikka minkälaista ohjelmaa tämän viikon, onhan nyt sentään pääsiäinen ;)

Mutta siis, mä halusin täytteeksi jotain makeaa ja tavallista. Aluksi mietin ihan perus kerma-banaani-mansikkatäytettä, mutta toi on jo liian tavallista.
Lisäksi täytteen piti olla semmoista, että pysyy varmasti kasassa.

Mikäs sen parempi yhdistelmä kuin kinuski ja banaani? Ei varmaan mikään.
Makeaa ja hyvää. Ainoa vika banaanissa on, että se ei ole kovin kaunista katseltavaa kakun välissä ;)
Mutta haittaako se nyt niin paljon? Ei todellakaan, koska maku oli mielestäni kuitenkin tosi hyvä.

Teemana oli siis Merirosvot ja tokihan merirosvolaiva pitää olla!
Tämä oli siis se The kakku, johon ei itseasiassa juhlissa edes koskettu :D
Aika loppui vähän kesken, että hosuen piti tämä kakku viimeistellä, mikä nyt jälkikäteen vähän harmittaa, mutta kyllä se laivalta näytti ja sehän on tärkeintä.

Ihan perus kaakaokääretorttupohja, banaanimurskaa ja kinuskikermaa. Kinuskikissan sivuilta tämän joskus silloin nappasin ja tullut useamminkin tehtyä. On vaan niiiiiiiiin hyvää! :)
Tein kakun leipävuokaan, toi omani ainakin on vähän viisto, että pohja on kapeampi kuin yläosa. Valmiissa kakussa se nyt ei kuitenkaan niin näy edes.
Ja laivan keula/nokka/pää on sitten kuivakakkua, jonka ostin valmiina kaupasta. Törkeen hyvää kyllä, Rainbown suklaahippukakkua! Suosittelen :P
Laitoin pari hammastikkua ja sokericremeä liimaksi ja asettelin paikoilleen. Toki leikkasin keulanmuotoisen palan sitä ennen.
Päällystin kakun sitten sokericremellä ja sokerimassalla. Mulla on semmonen kuvioalusta, jolla saa puunmuotoa ja sitä sitten painelin sokerimassaan ennenkuin nakkasin kakun päälle.
Noi ruskeat lyhyet tikkuset on suklaavohvelitkkuja. Purje on paperia ja kakki loput sitten sokerimassaa, ukkelit ihan muovia. :)

Tää on vähän huono kuva, mutta tosta näkee vähän sitä puukuviota ja reppanan, joka nälkiintynyt ja kuollut pelastusveneeseen :D

Ja koska oli aiheena merirosvot, pitihän sitä olla se aarresaarikin!
Tässä on samat täytteet, päällinen on marsipaania ja sokericremestä sitten lätkin veden.
Elintarviketussilla piirsin äkkiä reitin Xn luokse.
Palmu on ihan syömäkelvotonta tavaraa, en tiedä noiden karvarautalankajuttujen nimeä, mutta niistä kyhäsin siis palmun. Tuo on palmu :D