Näitä bileitä on juhlittu jo aikoja sitten, mutta mä olen ollut väsynyt ja laiska, etten ole muka jaksanut päivittää tätä.

Tää synttärikakku oli täynnä kokeiluja, joista osa onnistu ja osa ei, siksipä en annakaan mitään ohjeita mihinkään.

Mutta siis, meidän pienimies on ihan hulluna autoihin, traktoreihin, lentokoneisiin ja kaikkeen mikä liikkuu ja pitää ääntä oikeastaan. :D
Mietin sitten autokakun, lentokoneen ja raketin välillä ja päädyin rakettiin.

Gluteeniton kaakaopohja
Täyte kaakaorahka ja suklaapalleroita, itse en edes maistanut, mutta ei ollut niin hyvää mitä suunnittelin. Oikeeta suklaata ens kerralla ;)
Päällinen valmisvaahtismassaa ja sokerimassaa.
Punainen pikkuosa sisältää valmissuklaahippukuivakakkua
Eristeenä ihan vaan flora kuohu
Siivet tein ihan vaan massasta muotoilin, tungin kolme coktailtikkua puoliväliin ja loput puolet meni kakun sisään

Lisäksi sitten kirjotin geelillä herran nimen ja iän tuohon isoon tilaan joka ammottaa tyhjänä, mutta kuvaa siitä en kerennyt enää ottamaan. :)

Bileissä oli tarjolla myös pitsakiekkoja niin pitsataikinaan kuin voitaikinaan ja gluteenittomaan pitsapohjaan tehtynä, limekääretorttua, coktailpiirakoita ja munavoita sekä peanutbutter fudgeja.

Ja tätä erittäin kinuskista vadelmajuustokakkua, josta en anna ohjetta, koska tämä ei mennyt yhtään putkeen. Syytän aivojani, jotka ei ole vähään aikaa toiminut yhtään samalla nopeudella kuin aikasemmin.
Hyvää tämä silti oli ja kinuskista ;) Pian teen varmasti uudestaan ja paljastan tämänkin ohjeen, mutta siksiaikaa tässä kuva tästä kauhukakusta :D