Arkena mä tykkään tehdä yksinkertaista ja vaivatonta ruokaa. Mua ei sinänsä haittaa, vaikka siihen menisi tunti, kunhan en joudu koko sitä tuntia raatamaan keittiössä.
Viikonloput on asia erikseen.

Ihan ekaks sanon, että tandooritahnan tilalla voi käyttää myös curry tahnaa. Yleensä tehdään currylla ja on niin syntisen hyvää!
Mutta toimii tandoorillakin ;)

Eli siis.
Ihan normi pottumuusi, kukin tekee miten tekee.
Meillä mies hoitaa muusin AINA. Pottuja, voita ja maitoa.

Jauhiskastike:

Naudan paistijauhelihaa
Tandooritahnaa, merkki on Rajah
(sipulia)
Loraus kermaa

Jos laitat sipulia, alota sen silppuamisella ja kuullottamisella.
Ruskista jauheliha pannulla ja lisää tahna. Anna porista 5 min ilman kantta.
Lisää tilkka kermaa (400g jauhelihaa ja noi 1dl kermaa) ja sekoita hyvin.

Hyvin simppeliä ja aika nopeaakin, jos ei pottujen kypsymistä lasketa! :)

Kaveriksi sitten salaattia.