Alkuperäinen idea on Sitruunamarenkin sivuilta.

Tein pellillisen ja puolikkaan unelmakääretorttu pohjaa.
Kostutin maidolla, mihin olin sekoittanut vanilliinisokeria.

Väliin tuli tupla-annos Kinuskikissan kinuski-puolukka täytettä
SEKÄ
Blå Bandin mango-passio moussea kaksi pussia.

Kokosin siis niin, että torttupohjaa, kinuskia, pohjaa, moussea, pohjaa jne purkin täyteen asti.
Jääkaappiin yöksi hyytymään.

Tekovaiheista en nyt tällä kertaa jaksanut ottaa kuvaa, koska tuolla Sitruunamarengin sivuilla ne on niin hienosti laitettu.
Kuitenkin tässä kuva ennen Sokericremen leivttämistä ja päällystämistä. :)

Kuvan ottamisen jälkeen painelin kuopan tohon päälle sitä ruskeaa juttua varten :D

Ihan tyytyväinen olen kakkuun. Ottaen huomioon, että tää on ensimmäinen kolmiulotteinen ISOSSA mittakaavassa toteutettu marsipaanikakku :)
Niitä minihaamuja ei lasketa :D

Kakku oli hyvänmakuista ja kelpasi kaikille, santsauksien kera ;)