Okei, siis NAM!!! Tää on jotain ihan törkeen hyvää!

Mä yhä etsin sitä the pohjaa gluteenittomana.
Tällä kertaa kokeilussa oli kokonaiset riisimurot ja mangosose. Ei hyvää.
Suu tuntuma oli aika ärsyttävän sitkeä ja maku paha. Käytin vauvan mangososetta.
Ens kerralla murskaan riisimurot, enkä kuuntele mitä mieltä ukko on :D

Ja sit itse täytteeseen NAMNAMNAM!

Tähän on monia versioita, miten se tehdään, millä määrillä ja millä tavalla.
Mä tein näin:

2prk mascarponejuustoa
3dl kermaa (laitoin flora vispiä ja 0,5dl kuohukermaa)
3dl tomusokeria (noin suunnilleen)
1pss caipirinha Drink Mixiä. Meinas paniikki iskeä, kun Prismasta en löytäny, onneks Cittari siinä vieressä ja siellä oli! :)
4-5 liivatetta. Mä laitoin vahingossa 5. Olin laittavinani neljä, mut ilmeisesti kaksi kaverusta oli liimaantunut toisiinsa ja epähuomiossa laitoin sen yhden ylimääräisen. Hihhihii.

Vatkaa kerma vaahdoksi.
Sekoita tomusokeria ja mascarpone keskenään.
Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.
Vatkaa caipirinhajauhe mascarponen joukkoon.
Yhdistä kerman kanssa.
Lämmitä kattilassa noin 3rkl limemehua (tai sitruunamehua) ja liuota liivatteet siihen.
Sekoita liivate täytteeseen ja nakkele pohjan päälle.
Anna hyytyä ja nauti pala taivasta!

Koristeeksi laitoin Carambolaa, tummia ja vihreitä rypäleitä ja limeviipaleita

Tein sokerimassasta perhosia. Päälle sivelin glitteriä. Osassa helmiäistä ja osassa Starlightia. :)
Lisäks piti kokeilla uusia kukkamuotteja, ni tein muutaman tommosen liljan tapasen.