Tää idea on pyörinyt pitemmän aikaa päässä, mutta sain aikaseks tehtä kokeiluja vasta ihan hetki sitten.
Ulkonäköön ei ole panostettu, koska meni vain mun ja miehen maisteltavaksi.

Hyvää oli, mutta pari muutosta teen varmasti ensi kerralla sitten :)

Pohjaa en jaksanut tehdä ollenkaan, vuorasin kakkuvuoan (20cm) foliolla ja lätkin täytteet siihen, en kovin siististi kuten kuvista huomaa :D

Mutta siis ohje oli tämmönen:

1prk flora kuohua
1 prk mascarponejuustoa (250g)
130g tummaa suklaata
Pari dediä pienittyjä vaahtokarkkeja
1,5dl (suunnilleen) suolapähkinöitä
Maun mukaan sokeria

Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
Vatkaa kerma ja mausta vähän sokerilla, lisää mascarpone ja sekoita.
Lisää suklaa koko ajan vatkaten ja viimeisenä sitten vaahtikset ja pähkinät.
Sekoita hyvin, ettei "täytteet" jää pohjalle ja kaada mössö vuokaan.
Anna hyytyä ainakin muutama tunti. Erillistä hyydykettä ei tarvitse, ellei sitten halua jämäkämpää.
Tällä setillä tulee ihanan samettisen pehmeää, mutta kuitenkin kasassa pysyvää tavaraa. :)