Nyt se kierros olis niinku ohi *itku*
Mukava kierros on ollut ja paketit, joita olen saanut, ovat olleen todella ajatuksen kanssa koottuja ja miellyttäneet joka kerta. :)

Mitäpäs mä nyt kertoisin teille lisää.
Niin joo.

Tällä kertaa aiheena oli Kevät ja Kirkkaat värit.

Slyni olikin pakannut mukaan värikkäitä juttuja.
Päällimmäisenä paketissa oli serpentiiniä, arvatkaas mihin ne joutui heti kun paketin olin auki saanut. Eivät siis kerenneet edes kuvaan :D

Niinkuin jokainen paketti, myös tämäkin oli jotain teemaa noudattava.
Tällä kertaa teemana oli Englantilainen Viiden tee.
Sääli, ettei itselle ole tommosta tapaa iskostunut, se kuulostaa jotenkin niin söpöltä.
Ehkä mä alotan semmosen tavan? :P

Mukana oli siis tämmösiä:
Serpentiiniä joka ei päässyt kuvaan, kiitos kahden poikasen :D
Vesi-ilmapalloja, arvatkaa kuka meinas haljeta, ku näki ne. Lupasin, että kesällä saa :D Ehkä kuitenkin suihkussa vaikkapa viikonloppuna, kun on aikaa? Voi sitä iloa ja riemua silloin!
Appelsiinimarmeladia, njam. Tämän kaveriksi Slyni ehdotti Skonsseja. Jotain sata kertaa olen suunnitellut tekeväni, mut ei muka oo ollu aikaa, no nytpäs on! Eiku viikonloppuna! :)
Sokerikirsikoita ja Hedelmäsekoitusta, nää on niiiiin hyviä kuivakakuissa. Kaveriks vielä suklaarouhetta ni voilaa! NAM! Näihin sain ohjeen semmoiseen herkkuun kuin Cassata Semifreddo, kuulostaa ihan jumalaisen hyvältä!
Ihania Serviettejä
M&Mssejä NAMNAMNAMNAM! Näitä vois mennä koko pussillinen yhdeltä istumalta. Näihinkin sain reseptin, nimittäin pikkuleipiin! Voitais pojun kanssa vapuksi leipoakin iso satsi pikkuleipiä :) Meillä kun on syöjiä niille. ;)
Jim patukoita pojille. Nämähän on aika brittiväriset, jos ette aikasemmin ole huomanneet ;) Itse en, mut nyt ku Sly siitä kertoi, ni  lamppu sytty :)

Siis tosi ihana paketti ja monta hyvää reseptiä tuli mukana. Varmasti tulevat ilmestymään tänne blogiin, heti vain kun kerkeän niitä tehdä. :)

Ja se paljastus, kuka haluaa tietää?
No minä ainakin!

Slynäni on toiminut Huvikummun Tuittu <3

Kiitos kovasti sinulle tästä kierroksesta! Kaikki paketit ovat tosiaan olleet ihania ja runsaita ja vielä kerran, ihania! :)
Lisään sinut tuohon blogilistaan, toivottavasti se ei haittaa!

Kiitos vielä kerran!