Ja koska multa jäi glögi juustokakun jäljiltä aineksia, mitkä piti käyttää pois, päätin tehdä vielä toisen juustokakun!
Loistava idea! :D

Muuten kaikki suju ihan hyvin, mutta koska mun leivontatarvike hankinnat on aika alkutekijöissään, kaapista löytyy puitteita.
Ja tällä kertaa se oli toinen pieni vuoka :D
Jouduin siis tekemään kakun 24cm vuokaan, koska 20cm vuoka oli varattu ja 15cm vuoka olisi ollut aivan liian pieni.
Ensi kerralla sitten! ;)

Tein tämän kakkusen näin:

Yhdistä ½prk virpikermaa (vaahdotettua, á 250ml) ja ½prk mascarponejuustoa (á 250g)
Vaahdota kaksi valkuaista kovaksi vaahdoksi ja nostele varovasti kermajuustoseokseen.
Jaa mössö kahteen osaan (eri kulhoihin tietty)

Sulata mikrossa tai vesihauteessa valkoista ja tummaa suklaata (erikseen)
Itse laitoin vajaan levyllisen pandan valkoista suklaata ja reilu puol levyllistä pandan tummaa suklaata.

Sekoita sula suklaa varovasti käännellen munajuustokerma seokseen.

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.
Itse käytin 4kpl, eli 2 per seos.

Kiehauta vettä ja sulata liivatteet ihan pieneen määrään, ehkä noin 1 rkl.

Kaada liivate ohuena nauhana seokseen koko ajan sekoittaen.

Pohjan tein kekseistä, joita anoppi toi Israelista, mutta nou hätä!
Käytä Marie keksejä.
Tarkkaa määrää en osaa sanoa, koska laitoin mielen mukaan ja jokainen tykkää erilaisesta pohjasta.
Murskaa keksit ja sulata rasvaa sekaan.

Kaada ensin tummasuklaaseos pohjan päälle ja sitten valkosuklaa.
Vedä lusikalla marmosikuvioita pintaan. Tai jos et halua marmorikuviota, älä tee :D
Silloin suosittelen tekemään täytteet eriaikaan, että alempi täyte kerkeää vähän hyytyä ensin, koska se täyte muuten painuu "kuopalle".
Ja tuolla kuopalle menemisellä tarkoitan sitä, että ei pysy se tasainen viiva täytteiden välillä. ;)

Laita jääkaappiin hyytymään useaksi tunniksi tai yöksi.

Koristukset voisi spritsailla, itse en jaksanu, koska mielestäni marmorikuvio näytti nätiltä ja kakku on vain mua ja miestä varten :D