Viimeinen juttu lähtee nyt!
Tai no, toisiksi viimeinen, vielä tulee loppuraportti viikonlopun aikana! :)

Nyt viimeisenä oli maistelussa jogurtit.

Mansikka-Mustikka

Pikarikoko 150g
Kalorit 97,5
Protskut 10,5g
Hiilarit 10,5g
Rasvaa 1,5g
D-vitamiinia lisättynä

Makuna purkin päältä luettuna tää kuulostaa ihan huippuihanalta! Siis niin törkeen hyvältä.
Kannen alla piileksikin sitten ylläri. Maussa ei sinänsä mitään vikaa, mutta kuten rahkatkin, liian vähän makeutta.
Suutuntuma ei ollut tässä niin kuiva, kuin rahkoissa, mutta makeuden puute pilasi vähän fiiliksiä. Mä olen niin tottunut makeisiin jogurtteihin, että tosi vaikea alkaa nopealla aikataululla sietämään vähemmän makeita. Tässä maku on vähän pistävä, se on siellä sivussa. Pikarikoko on kyllä tosi hyvä! 
Varmasti ihan passelia välipalaa urheilusuorituksen jälkeen tai kiireisenä päivänä nopeasti kauhoa menemään. Tätä ei ole yhtään liikaa, eikä liian vähänkään.

Vadelma

Pikarikoko 150g
Kalorit 97,5
Protskut 10,5g
Hiilarit 10,5g
Rasvaa 1,5g
D-vitamiinia lisättynä

Tästä oli odotukset oikeesti korkeella! Mä rakastan vadelmaa, sitä kirpeää makeutta, mitä niissä on. Mmm. No tässä jogurtissa maistuu vadelma! Ja kirpeyttäkin löytyy! Homman pilasi TAAS sokerin vähyys.
Mä kyllä tykkäsin tästä niin paljon, että ostan kyllä uudestaankin tätä, lisään sitten vaikka itse hitusen sokeria, hedelmäsokeria tai makeutusjauhetta sekaan. Tää ei paljoa sitä tarvitse, mutta vähän, että rikkoo sitä vadelman kirpeyttä, koska se on aika ylitsepääsemätön. Mulla meni kieli kurttuun ja silmät muljahti pari kierrosta ympäri, kun ensimmäisen lusikallisen maistoin :D
Tää olis kyllä ihan täydellistä, jos tosiaan sokeria olisi ihan vaikka puoliteelusikallista enemmän per pikari! Se on kyllä helppo siihen ite heittää ja sekoittaa mukaan!
Ehdottomasti paras näistä kiinteistä jutuista, joita pääsin maistelemaan! :)