Lokakuun leipomishaasteen aihe on ajankohtainen: Halloween!

Leivo jotain mikä jollain tavalla liittyy Halloweeniin. Leipomus voi olla suolainen tai makea, pääasia että siinä näkyy tai maistuu Halloween!

Haasteeseen osallistumisen edellytykset:

  • Sinun täytyy olla leivontafoorumin jäsen (liity jäseneksi tästä).
  • Sinulla tulee myös olla mahdollisuus laittaa kuva leipomuksesta nettiin (jos tarvitset apua, voit laittaa yksityisviestiä Tanjalle). Sinulla ei siis tarvitse olla omaa blogia tai kotisivua osallistuaksesi haasteeseen!
  • Vain yksi osallistumisviesti per henkilö.


Haasteen leipomus tulee toteuttaa 1.10.-20.10. välisellä ajalla, leipomalla siis jotain mikä liittyy jollain tavalla Halloweeniin.
Osallistuaksesi haasteeseen vastaa tähän viestiin ja liitä osallistumisviestiisi myös kuva leipomuksesta sekä resepti jota käytit leipomiseen. Lähetä osallistumisviestisi tiistaihin 20.10. keskiyöhön mennessä. Jos resepti ei ole omasi, mainitse myös reseptin alkuperä.


Voit myös halutessasi lisätä blogisi linkin viestisi perään (esim. jos laitat blogiisi enemmän juttua itse leipomuksesta), mutta varsinainen osallistumisviesti kuvineen ja resepteineen tulee postata foorumille tähän ketjuun.

Vastaa tähän viestiin ainoastaan osallistuaksesi tähän haasteeseen. Muu keskustelu syyskuun leipomishaasteesta tulee hoitaa Keskustelua syyskuun leipomishaasteesta -ketjussa. Tämä siksi, jotta haasteen voittajaäänestyksen järjestäminen helpottuu kun ketju ei turhaa rönsyile.

Haasteen päätyttyä järjestetään kaikkien osallistuneiden kesken äänestys josta rekisteröityneet foorumin käyttäjät äänestävät haasteen parhaan leipomuksen.
Voittaja saa mainetta ja kunniaa 8) sekä lokakuun haasteen paras leipomus saa myös leivontaan liittyvän palkinnon!

Palkinnon leivontafoorumin leipomishaasteeseen sponsoroi leivonnan erikoismyymälä Confetti!
Kuva

Palkintona on tässä kuussa lahjakortti Confettiin, lahjakortin voi käyttää joko myymälässä tai verkkokaupassa. Lahjakortin koko summan voi käyttää tuotteisiin, postimaksun maksaa Confetti mikäli tuotteet halutaan postitettavan. :)

Nyt siis kaikki innolla keksimään ja leipomaan joku Halloweeniin liittyvä leipomus!

leivontafoorumi.org/viewtopic.php