Kokeilin tällästä, kun ohje on piileksinyt reseptien seassa jo varmaan vuoden.

Hyvää tuli!

Peruskääretorttupohja.

Itse teen neljällä munalla.

Sekaan noin 3dl sokeria ja vaahdoksi.

Vajaa desi pottujauhoja ja desi tai pari vehnäjauhoja.

Leivinjauhetta 1-2tl.

Ja sit laitoin sitruunamehua pikkasen sekä raastoin sitruunankuorta, puolikkaan verran.

Sisään sitten 2dl kermaa, itse käytän kuohua, mutta väliäkö sillä :D
Ja sitruunatahnaa 2dl. Tota saa hillohyllyltä, nimellä LemonCurd.

Kerma vaahdoksi ja siihen sekotetaan tuo tahna.

Sutkitaan pohjan päälle ja käärästään rullalle.

Yöksi jääkaappiin ja aamulla nauttimaan.
Tai aamulla jääkaappiin ja iltapäivästä nauttimaan.

Huomasin sen, että pari tuntia jääkaapissa ei riitä alkuunkaan, sisus valuu liikaa, eli kunnon jähmettymisaika niin pysyy viipaleet nättinä. :)

Ja tässä sitten kuva, miltä tuo mun torttu näytti seuraavana päivänä