Tässä kakussa meni kaikki mahdollinen pieleen, kerma loppui, pursotukset tippui paikoiltaan, jämä kerma näyttää kamalalta, pursotukset epäonnistui, liivatetta oli liian vähän, kakku pysyy just just kasassa.

Mutta makuhan on tärkein, eikö? Niinhän? :D
Se ainakin on hyvä!

Kakku on GLUTEENITON ja LAKTOOSITON!

Pohjana yhteensä 3 munan pohja (1 munan pohja irtopohjavuoassa ja 2 munan lasagnevuoassa)
Halkaisija 15cm. Korkeus pursotuksien kanssa noin 12 cm

Välissä mansikkamousse ja suklaamousse.

Suklaamousse:

1dl kermaa
100g Pandan Tumma Suklaa Peach Passion
(tomusokeria)

Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Sekoita pikkasen tomusokeria kermaan ja vatkaa hetki. Lisää suklaa samalla vatkaten ja vatkaa kuohkeaksi.
Tarkista maku ja lisää mahdollisesti tomusokeria.

Hävetti ihan antaa kakku kerhotädille, mutta enhän mä voinut jättää antamattakaan!
Kovin hän ilahtui ja kyyneleenkin silmäkulmaansa tihrusti.
Lupasin, että ensikerralla kakku on hienompi, eikä tommoinen fiasko :D

Hyvää kesää siis vain kaikille! :)