Mä olen aika ihastunut näihin.
Voisin syödä näitä vaikka miten monta! Ja taisin syödäkin HUPS!

Ohje

Keitä munia 9-10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Parasta ehkä jopa yön yli jääkaapissa.

Halkaise munat pituussuunnassa terävällä veitsellä.
Ota täyte pois ja laita kulhoon.

Täyte

Kananmunan keltuaiset, kaikki
Majoneesia aika paljon, jotta täyte on pursotettavaa ja sileää ja pehmeää
Suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria... Mitä nyt haluaa laittaa.
Ruohosipulia

Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja pyöräytä ruohosipuli silppu joukkoon.
Laita massa pursotinpussiin tyllan kanssa (jos haluat kuvioitua pursotusta siis, itse käytin pyörötähteä)
Pursota täytettä reilusti kananmunan kuoppaan ja koristele silputulla ruohosipulilla ja persiljan lehtisillä.