Mä olen aika ihastunut näihin.
Voisin syödä näitä vaikka miten monta! Ja taisin syödäkin HUPS!
Ohje
Keitä munia 9-10 minuuttia ja anna jäähtyä.
Parasta ehkä jopa yön yli jääkaapissa.
Halkaise munat pituussuunnassa terävällä veitsellä.
Ota täyte pois ja laita kulhoon.
Täyte
Kananmunan keltuaiset, kaikki
Majoneesia aika paljon, jotta täyte on pursotettavaa ja sileää ja pehmeää
Suolaa, paprikajauhetta, mustapippuria... Mitä nyt haluaa laittaa.
Ruohosipulia
Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään ja pyöräytä ruohosipuli silppu joukkoon.
Laita massa pursotinpussiin tyllan kanssa (jos haluat kuvioitua pursotusta siis, itse käytin pyörötähteä)
Pursota täytettä reilusti kananmunan kuoppaan ja koristele silputulla ruohosipulilla ja persiljan lehtisillä.
Kommentit