Mä jossain näin joskus tämmösiin ohjeen, mutta sitten kun aloin sitä etsiä, en löytänyt sitä mistään. En niin mistään, vaikka miten etsin kaikki ohjeet läpi. Netistäkään en saanut silmääni kyseistä ohjetta, mutta nythän se sitten löytyy ;)
Eli soveltamalla mentiin ja aijai kun nää on hyviä!

Käytin näihin jämäriisipuurot, koska kukaan ei oikein jääkaapissa seisoneesta riisipuurosta tykkää.
Kyllä nyt kelpasi ;)

Ohje on maidoton ja helppo vaihtaa myös gluteenittomaksi.
Riisipuuron kanssa tosin on sitten maidollinen, mutta tää ohje toimii kyllä ilman riisipuuroakin! :)

2 munaa
3 dl kivennäisvettä
3 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
Ripaus suolaa
1dl öljyä

3-4 klönttiä (noin 1 dl per klöntti) riisipuuroa

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää kivennäisvesi.
Yhdistä jauhot ja lisää taikinaan, viimeisenä sekoita rasva joukkoon.
Anna turvota ½-1h huoneenlämmössä.

Paista vohvelit vohveliraudalla rapeiksi ja kullanruskeiksi.
Lisää lisukkeet ja nauti!

Slurps!

Itse nautin omani mielellään runsaan kermavaahdon ja hillon kera ;)