Mä oon ehkä maailman surkein tekemään kastikkeita. Etenkin juustokastiketta!
Viimekerralla sille kävi jotain ja maistu ihan kamalle ja juusto meni ihan höttöseksi ja ällöttäväksi.
Tunnollisesti mies kyllä ruokansa söi, mutta multa jäi kyllä lautaselle :D

Niinpä piti kehittää oma juttu MEIDÄN lasagneen.
Ja se juttu olikin oikein simppeli.

Ja maailman paras lasagne on syntynyt!
Uskokaa pois!

Ohjeistus olisi tämmönen

Lasagne levyjä

Jauhelihaa (naudan paistijauhis)
Sipulia
Jauhelihamaustetta
Kuivattua basilikaa
Tomaattipyrettä
Tomaattimurskaa tai sitä sileetä mössöä
(porkkanaraastetta) on muuten ihana lisä

Ruokakermaa
Juustoraastetta

Kuullota sipuleita (pilkottuja) tilkassa öljyä ja lisää jauheliha.
Kun jauheliha on melkein täysin kypsää, lisää jauhelihamauste ja basilika.
Paista kypsäksi ja sekoita tomaattipyre sekaan. Jos pyre on liian paksua, eikä meinaa sekottua, lisää rkl vettä sen joukkoon ja sekoita sitten.
Lisää tomaattimurska ja anna porista ilman kantta noin 5 min.

Jos laitat porkkanaraastetta, lisää se ennen mausteiden laittoa. :)

Lado lasagnelevyjä vuokaan, lätkäse jauhelihasoossia päälle ja lorauta kermaa kaveriksi ja kuorruta juustoraasteella.
Lado seuraava kerros ja seuraavakin.
Niin kauan, että soossit loppuu.
Mä en laita päällikerrokseen levyjä, vaan paksun kerroksen juustoraastetta!

Paista uunissa 200 asteessa noin 1h.

Tältä näyttää valmiina