Meillä töissä on pian vanhaksi menevää Creme Brulee -hyydykejauhetta hyvällä alennushinnalla.
Eli pakkohan sitä oli ostaa! :D

Tein "dominoista" keksipohjan.
Erottelin täytteen ja keksit, murskasin keksit ja sekotin täytteen keksimuruun.
Sulatin mikrossa muutaman sekunnin noin 1rkl voita, pehmeäksi, ei sulaksi, ja sekoitin sen massaan.

Ensimmäistä kertaa mulla pysyi keksipohja tosi hyvin kasassa! :)

Tein hyydykkeen pakkauksen ohjeen mukaan.
En tehnyt koko purkillista, koska tein vain 20cm vuokaan ja mielestäni täytettä olisi tullut ihan liikaa silloin :)
Käytin 4dl kermaa ja 100g hyydykejauhetta.

Yöksi jääkaappiin tekeytymään ja hyytymään.

Katsokaa miten ihanan pehmeän täyteläisen näköinen se kakkupala on!
Tää on erittäin kuohkeeta.
Mä en sekoittanut ihan täysin kunnolla kermaa ja tota jauhetta toisiinsa, pientä marmorimaisuutta jäi sinne tänne. Näytti hauskalta, mut ei sitä nyt kuvista huomaa, niin pieni ero värissä. :)
Kermaakin saattoi mennä vähän reilummin kuin sen 4dl, koska käytin niitä 2dl kuohukermoja ja mulla ainakin monesti yhdessä semmosessa on yli sen 2dl.
Mut tää oli kuin pala taivasta. Makeaa, pehmeää ja tuhtia! Yksi pieni pala riittää!

Mulla tulee erilainen maku mieleen, kun maiskuttelen mielessäni Creme Bruleeta, kuin mitä tämä oli maultaan.
Tää oli enemmänkin semmoinen nugainen, mikä ei kyllä ole yhtään paha juttu!
Suosittelen kokeilemaan, sopii tollaisenaan tai kakun väliin jonkun marjan kanssa!
Sääli ettei tuoreita marjoja ollut, ne olisi kruunannut ton kakun ehdottomasti. :)
Enkä jaksanut koristellakaan mitenkään, koska maistelukakuksi vain meni.