Kestosuosikki, ehdottomasti!
Nopee ja iisi tehdä, ainoo miinus, ettei ne kestä kovin kauaa :D

Tein kaks kääristä, molemmat vaalealla pohjalla.

Oon nyt VIHDOIN löytänyt sen itselleni toimivimman torttupohjan, tästä tulee kuohkea ja hyvä!

4munaa
1,5dl sokeria
1,5dl vehnäjauhoja
0,5dl pottujauhoja
1tl leivinjauhetta

Munat ja sokeri tosi kuohkeaksi vaahdoksi.
Yhdistä jauhot ja käännellen varovasti sekoita ne taikinaksi.
Pellille ja uuniin 200 asteeseen 5-10 minuutiksi. TOIMII!

Ja väliin laitoin sitten toiseen vattuhilloa ja kermistä, toiseen kermistä ja omppuhilloa.
Löysin ehkä vuos sitten Prismasta semmosta suh edullista omppuhilloa, jossa ei ole sattumia eikä mitään, siis ihan tasaista sosetta. Tosi hyvää! :)
Ja tuon sanoo semmoinen henkilö, joka ei niin omenasta kypsennettynä välitä :P

Vattutorttu on ehdottomasti paksumpi kuin omppu, laitoin ehkä paljon kermaa siihen.

Ja sitten poikkileikkauskuvat