Mulla oli aika hienot suunnitelmat ja kaikkea, niinkuin joka kerta.
Tällä kertaa sitten kävi niin (niinkuin joka kerta) että aika tuli vastaan.

Mutta sainpas kakun tehtyä, kauheasta väsymyksestä huolimatta. :)

Pohja on kaakaosokerikakkupohja.
Paistoin sydänreunavuoassa 6 munan taikinan. Olisi mahtunut 7, ehkä 8kin munaa tohon vuokaan.
Eli iso on siis! Vuoka on Confettista, tottakai ;)

Leikkasin kakun kolmeen osaan ja aloin tehdä suklaatäytettä. Moussea tuo ehkä varmaan sitten on. Joo, kyllä se on.
Sen tein näin

200g tummaa suklaata (käytin fazerin)
1 muna, eroteltuna
2dl kuohukermaa

Sulata tumma suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Erottele muna ja vatkaa valkuainen kovaksi vaahoksi.

Kun suklaa on sulaa, sekoita ronskisti keltuainen joukkoon.
Tässä vaiheessa todennäköisesti suklaa menee paakuksi, älä siitä välitä.

Nakkaa suklaa kerman joukkoon ja sähkövatkaimella vatkaa kunnolla sekasin.
Sitten varovasti käännellen sekoita valkuaisvaahto mukaan.

Lätki kakun päälle ja laita hyytymään pariksi tunniksi.

Tähän täytteeseen jää semmosia ihania pieniä suklaasattumia. NJAM!

Ja sitten toiseen täytteeseen, mansikkatäytteeseen nimittäin.
Mä olisin halunnut tästä vähän kiinteämpää, mutta ei haittaa, ihan superhyvää (ehkä parasta ikinä) tää silti oli!

Laitoin purkin kuohukermaa, eli siis 2dl
300g mansikoita (sulatin vähäsen ensin)
Tomusokeria maun mukaan
Vaniljakreemijauhetta jonkun verran, ehkä reilu puol desiä on lähimpänä oikeaa arvausta.
1,5 liivatetta, näitähän olisin voinu laittaa vaikka yhden tai puoltoista lisää, ni olis hyytynyt kovemmaksi, moussemaiseksi
250g maitorahkaa

Kerma vaahdoksi ja vaniljakreemijauhe sekä tomusokeri mukaan.
Liivatteet likoomaan ja mansikoiden sulatus.
Maitorahka kerman sekaan, sekoitus ja kun mansikat on tarpeksi sulia, että haarukalla saa tökkästyä läpi, niin nekin mukaan ja vatkaimella mössön sekaan.
Mansikat siis hajoaa ihan kokonaan, ei jää paloiksi. :)
Liivatteet pienen kiehautetun vesimäärän kanssa mössöön.
Mössö kakun päälle ja hyytymään.

Päälle sitten tuli 2prk floravispiä, toisen purkin värjäsin punaisella värillä vaaleanpunaiseksi, laitoin pikkasen mansikka-aromia
Toisen purkin sitten vatkasin sulatetun tumman suklaan kanssa, jää tommoseks ihanan rouheisennäköiseksi. En tiedä miksi, mutta mä tykkään tosta lookista enemmän ku siitä tasasesta :D

Kakun pinnan tasottaminen on ehkä tylsintä hommaa ikinä ja en jaksanut siihen nyt panostaa.
Lisäksi koristelupuoli jäi nyt vähän vaisuksi, mutten jaksanut keksiä mitään, koska olen tekemässä cupcakeseja huomenna, joihin tulossa koristusta sitten :)
Reunoihin laitoin lehtityllalla pursotukset. Ja päälle sirottelin punaista glitteriä (confettista)
Suklaapallerot on Pirkan mansikkapalleroita, lemppareita <3

Kakku oli tosi hyvää, tai siis on, sitähän on vielä jääkaapissa PALJON.
Yhdessä nuo täytteet muodostivat mielestäni täydellisen harmonisen liiton. NJAM!