Mun ei tehnyt mieli kakkua, mutta jotain kakkumaista piti saada.
Tein samalla tyylillä nää ku aikaisemmin täällä julkaisemat haamukakkuset.

Eli siis kelmua kupin sisään ja täytteet sinne :)
Tällä kertaa oli vaan erilainen kuppi käytössä.

Näihin en kauheesti jaksanut panostaa, koska se maku oli tärkein, eli koristeluita ei ollut, ainoastaan kerman pursotuksen jaksoin tehdä edes jotenkin nätisti.

Sisällä on siis paksunpaksu kerros vadelmamoussea, ihan valmispussista sekoita-vain-maito meiningillä. Tää on kyllä tosi hyvää! Vähän kirpeää, mutta tosi namia!
Ja sitten alakerroksessa on keitettyä maitoa, eli toffeeta. Hyvä yhdistelmä!

Oli hyvää! Ja tuon kakun koko on semmoinen, että sen jaksaa yksin syödä, eli ei kovin iso, ehkä 2dl yhteensä olisi ollut sen kupin tilavuus, johon nuo tein.