Tähän mulla ei ollut sellasta mitään virallista ohjetta, tein vaan, niinkuin olen tottunut tekemään.

Laitoin purkin mascarponejuustoa, purkin flora vispiä, sokeria, levyllisen (200g) daimsuklaata ja 4 liivatetta.
Tossa on ainakin 1 liivate liikaa.
Vaikka kakku olikin hyvää, olisi se saanut olla vähän pehmeämmän rakenteista.
Mut mä oonkin aina ollu huono tekee hyydykekakkuja, eli niitä opettelen :D

Koristeeksi laitoin pussillisen daim rakeita, 4 marsipaaniruusua ja lehdet niille kaveiksi.
Lisäksi se herra apina pääsi kakun keskelle chillailemaan hetkeksi :)

Ja äsh! Sen siitä saa, kun väsyneenä tekee, unohdin kokonaan kertoa tosta pohjasta :D
Eli siis, mä jossain mielensopukoissa keksin, että haluan kokeilla tehdä juustikseen pohjan riisimuroista.
En muista, että olisin koskaan nähnyt semmosta juustista.
Ja olihan mulla sitten visio! Määristä en osaa sanoa mitään, kun vaan summamutikassa nakkelin.
Mut laitoin siis riisimuroja, kaakaojauhetta, tomusokeria ja kookosrasvaa. Sulatin rasvan ja sekotin noihin kuiviin.
Taputtelin sen pohjalle ja laitoin hetkeks jääkaappiin.

Pohja oli ihan jees, riisimurot vähän pehmeni, ettei tuntuneet riisimuroilta enää, vaan enemmänkin riisikakulta :D
Mutta siis mielestäni (ja vieraiden) tuo oli ihan hyvää. En ole tosinkaan varma, teenkö tota enää ikinä koskaan.
Ja jos teen, teen sen siksi, että kaverin mies on keliaakikko ja hän tarttee jonkun pohjan kakulleen *nauraa*
Mutta siis, ei kukaan valittanut. Vähän enemmän tomusokeria olisi kuulemma pitänyt olla, mutta muuten se oli oikein syötävää :)

Kakku on 20cm vuokaan tehty, laitoin "reunakalvoa" (eli piirtoheitin kalvosta leikatut suikaleet) reunoille ja voilaa, ei tarvinnu siistiä eikä kirota, kun irrotti kakun :D

Meinasi unohtua, leikatusta palasta kuva :D