Tein tätä ensimmäistä kertaa, pienen epäilyksen kanssa.
Epäily osottautui vääräksi, kakku olikin tosi hyvää! :)

2 appelsiinia
4 kananmunaa
1½dl sokeria
3½dl vehnäjauhoja
1½dl polentaa
2tl leivinjauhetta
2½dl oliiviöljyä, mietoa. Alkuperäisessä ohjeessa oli sitruunan tai appelsiininmakuista, mulla ei sitä ollut, joten heitin vähän sitruunamehua tohon sekaan. :P

Säädä uuni 175 asteeseen.
Pese appelsiinit, raasta niiden kuoret ja purista mehut talteen. Ohjeeseen tarvitsee noin 1dl. Loput voi vaikka juoda :D
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Sekoita jauhot keskenään ja varovasti munavaahtoon.
Lopuksi oliiviöljy, appelsiinimehu ja kuoriraaste.
Voitele ja jauhota noin 1½ litran vuoka. Itse käytin irtopohjavuokaa, kun ei ollut oikein mitään kivaa :)
Laitoin vuoan pohjalle leivinpaperia.
Paista kakkua uunin keskiosassa noin 45minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

Kokeilin lehtimäistä pursotusta :D Ei ollut tyllaa, joten leikkasin pursotinpussin aukon V malliseksi ja pursottelin. Ihan hauskaa :D